Ανάμικτος Κιμάς (50% χοιρινό – 50% μοσχάρι)

View details

Βόεια Μπριζόλα – Με οστό (ΜΟ)

View details

Βόειο Χτένι – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Μοσχάρι Ελιά – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Μοσχάρι σε λωρίδες – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Μοσχαρίσια Μπριζόλα – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Μοσχαρίσιο Μπούτι σε κύβους – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Μοσχαρίσιο Νουά – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Μοσχαρίσιο Ποντίκι – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Μοσχαρίσιο Φιλέτο μπον φιλέ – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Ουρά Μοσχαρίσια – Με οστό (M/O)

View details

Χοιρινή Μπριζόλα – Άνευ οστού (ΑΟ)

View details

Χοιρινή Μπριζόλα – Με οστό

View details

Χοιρινή Σπάλα – Άνευ οστού (ΑΟ)

View details

Χοιρινή Σπάλα – Με οστό (Μ/Ο)

View details

Χοιρινή Σπάλα σε κύβους – Άνευ οστού (ΑΟ)

View details

Χοιρινή Σπαλομπριζόλα – Με οστό (Μ/Ο)

View details

Χοιρινό Κότσι – Άνευ οστού (ΑΟ)

View details

Χοιρινό Μπούτι – Άνευ οστού (Α/Ο)

View details

Χοιρινό Μπούτι – Με οστό (ΜΟ)

View details

Χοιρινό Μπούτι σε κύβους -Άνευ οστού (ΑΟ)

View details

Χοιρινός Λαιμός – Με οστό (ΜΟ)

View details