Χοιρινή χωρίς κόκαλο και έχει τεμαχισθεί σε φέτες. Όταν τα κομμάτια του κρέατος δεν έχουν κόκαλα, μπορούν να ψηθούν ομοιόμορφα κι είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα στο σοτάρισμα.
Στο πίσω μέρος του γουρουνιού συναντάμε το μπούτι. Το μπούτι απαρτίζουν τα εξής κομμάτια: το τρανς, η ουρά, το στρογγυλό, το νουά . Ο κωδικός παράγεται από φέτες κάθετα κομμένες στο κεντρικό οστό του μηρού.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
Τέλεια κομμένη φέτα από μπούτι που μπορούμε να την βάλουμε όπως είναι στο φούρνο αφού πρώτα την έχουμε αλείψει με λίγη μουστάρδα. Το ψήνουμε για περίπου 1 ώρα στους 200-220°C. 5 λεπτά πριν ολοκληρώσουμε το ψήσιμο το αλείφουμε με μέλι για να κάνει μια ωραία τραγανή κρούστα.

